TIPS KOMPUTER

INSPIRASI KESIHATAN KOMPUTER

INSPIRASI JUALAN EBOOK@DVD

Hak Milik INSPIRASI TEKNIK LAWAK Tuesday, September 8, 2009


Pihak kami banyak menerima Email bertanyakan tentang kegusaran dan kegelisahan mereka iaitu :

- Adakah selamat dan tidak berlaku penipuan pembelian ?
- Dapatkah diberi jaminan bahawa saya akan dapat apa yang saya bayar ?

Untuk menjawab soalan ini, pihak kami tidak dapat telah cuba untuk melakukan satu pilihan yang terbaik untuk dinilai oleh anda sendiri. Segala maklumat tentang kami anda boleh perolehi samada dari borang pesanan atau dari dalam blog ini sendiri.. jadi sekiranya anda mahu kami terpancul sampai depan rumah anda..tidak lah kami dapat penuhi. 
Sebenarnya jauh disudut kami semua, bukan penipuan yang dirancang, tapi kongsi ilmu dengan sedikit bayaran .. itu sahaja niat kami ..kami bukan buat skim cepat kaya..
Jaminan barangan pula, rasanya tiada masalah sekiranya segala maklumat yang anda hantar lengkap , walau bagaimanapun  kami akan menghubungi anda dulu sebelum  EBOOK dihantar..

Jadi diharap tiada lagi keraguan munasabah dalam Bab ini..

- Bagaimana dengan harga ?

Tentang harga yang ditawarkan, kami telah merujuk kepada banyak senarai EBOOK  yang bersamaan dari luar yang jika dinilai harga kami masih rendah . Jika anda mahu, masa yang panjang diambil untuk menghasilkan sebuah EBOOK..jadi memadailah..
Walau bagaimanapun disebabkan kita semua mengalami kemelesetan pendapatan, kami boleh runding harga dengan anda, dengan syarat,, anda hantar email nanti MOD akan  "KAUTEM",..

Gunakan email MOD sendiri di  Reignfixed06@yahoo.com0 ULASAN Anda

Post a Comment

INSPIRASI ANDA

NUFNANG

Followers

bookmark
bookmark
bookmark
bookmark
bookmark

LIVE PARLIMEN