TIPS KOMPUTER

INSPIRASI KESIHATAN KOMPUTER

PERISIAN MENARIK MENJAGA KETENTERAMAN KOMPUTER

Hak Milik INSPIRASI TEKNIK LAWAK Wednesday, September 30, 2009

Sudah menjadi kebiasaan bagi orang kita yang sentiasa tak puas hati dengan apa yang ada dan diberikan, mesti nak buat pengubahsuaian seperti contoh dapat mercun,diubah jadi meriam,dapat kereta diubahsuai memacam,nasib baik dapat isteri tak diubah jadi...he..he..
Begitu jugalah dengan kemajuan teknologi komputer,semua mahu diubah,muka tak cantik jadi cantik,lagu tak sedap jadi sedap dan memacamlah..ikut selera memasing..
Jadi,bagi mereka yang minat nak dalam bab ubah mengubah ni..kami sediakan beberapa perisian menarik yang boleh anda  gunakan..
Bagaimanapun sebelum anda muat turun perisian dibawah,pastikan bentuk perisian itu samada BERBAYAR atau untuk tempoh percubaan sahaja..Pilihan ditangan anda..



1. Pengubahan lagu mp3 dan anak beranaknya..


 -  Audi4fun  - Klik disini AUDIO4FUN

 -  SonyCreative - Klik disini - SONY CREATIVE

 -  Lebih meriah disini -    Music Tools


-   Adobe Audition  -       ADOBE AUDITION

2. Perisian untuk video dan orang kampungnya.


-  Vcd cutter atau bahasa melayunye "VCD kate".. Klik sini

-  Ulead System -   KLIK SINI

- Video Converter  -  KLIK SINI 


3. Edit gambar dan yang sewaktu.


- OOOOO..nak cantikkan gambar yeee..ha.. ambik ni...Klik jer


Ini lagi satu Klik jangan tak klik




- Bagi mereka yang ada web atau blog leh guna yang ni.. Klik Sini


Atau INI  



Mahu tambah koleksi perisian dalam komputer untuk lebih meriah..gagah..tunggah langkah..jom!!


- Jika anda mahu cuba perisian untuk Burn Cd selain dari Nero, boleh pilih laman ini Klik Sini


- Nak bersihkan fail tak berguna - Klik ler


- Nak tengok kelajuan internet takut TM tipu..sini .. Klik sini


- Tambah kelajuan komputer - Klik sini


- Bagi yang guna perisian XP original boleh la pergi ke laman ni Klik Aku
kalau guna Xp cap ayam..tak yah pegi..karang nyusah jer..he..he..


Selamat mencuba..















006699

0 ULASAN Anda

Post a Comment

INSPIRASI ANDA

IKLAN UNTUK ANDA..JADI tunggu pe ..

NUFNANG

Followers

bookmark
bookmark
bookmark
bookmark
bookmark

LIVE PARLIMEN